Patiesībā žuljēns ir viens no veidiem, kā sagriezt produktus. Bet mums zināmajā nozīmē tā ir ļoti garšīga uzkoda, bet ir daži, kas īsti pat neizprot šīs uzkodas nozīmi.
“Dzentlmenis.lv” piedāvā ģeniālu risinājumu – pagatavot aromātisku un sulīgu sēņu žuljēnu ēdamos kartupeļu groziņos. Uzreiz sakām, ka šis ēdiens nav diētisks, bet garšīgs gan!
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu recepti!
Tevi noteikti interesēs
- Tiek paredzēta jauna nodokļa ieviešana Eiropas Savienībā: diemžēl autovadītājiem tas var nepatiktby Sandra Vīgante
- Vīrs lielāko daļu algas tērē savai mātei: es neiebildu – līdz brīdim, kad ieraudzīju viņas foto ar draudzenēmby Rinalds Zembergs
- Kāpēc patiesībā daudzu tautu ticējumos krāšņās orhidejas neiesaka turēt mājāsby Laura Andersone