Patiesībā žuljēns ir viens no veidiem, kā sagriezt produktus. Bet mums zināmajā nozīmē tā ir ļoti garšīga uzkoda, bet ir daži, kas īsti pat neizprot šīs uzkodas nozīmi.
“Dzentlmenis.lv” piedāvā ģeniālu risinājumu – pagatavot aromātisku un sulīgu sēņu žuljēnu ēdamos kartupeļu groziņos. Uzreiz sakām, ka šis ēdiens nav diētisks, bet garšīgs gan!
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu recepti!
Tevi noteikti interesēs
- Cepti pīrādziņi ar kefīru 30 minūtēs: viegli pagatavojami, gaisīgi un pufīgiby Rinalds Bergmanis
- Baiba Sipeniece-Gavare dalās ar to, kā viņa izlieto ievērojamu daļu savu ienākumuby Sandra Vīgante
- “Nekas nav beidzies!”: meteorologs Bricis publicē kadrus pēc nakts postošā negaisa un brīdina, ka vēl viena vētra tuvojas (+VIDEO)by Laura Andersone