Patiesībā žuljēns ir viens no veidiem, kā sagriezt produktus. Bet mums zināmajā nozīmē tā ir ļoti garšīga uzkoda, bet ir daži, kas īsti pat neizprot šīs uzkodas nozīmi.
VIDEO:
“Dzentlmenis.lv” piedāvā ģeniālu risinājumu – pagatavot aromātisku un sulīgu sēņu žuljēnu ēdamos kartupeļu groziņos. Uzreiz sakām, ka šis ēdiens nav diētisks, bet garšīgs gan!
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu recepti!
Tevi noteikti interesēs
- Medu vairs nepērku “kaķī maisā”: eksperta padoms, kā uzreiz atpazīt viltojumu, izmantojot tikai ūdeni
- Siltuma speciālisti skaidro, ko patiesībā nozīmē skaitļi uz radiatora regulatora — kļūda, ko pieļauj daudzi
- Lielākā daļa cilvēku pieļauj šo kļūdu: kur nekādā gadījumā nedrīkst uzglabāt smaržas
- Kāda kliente saskārusies ar rūgtu pieredzi saistībā ar ”Maxima” veikalu: ”Skatos, viss konts tukšs”
- Kartupeļu salāti būs daudz krēmīgāki un garšīgāki, ja majonēzi aizstāsi ar vienu labāku sastāvdaļu
- Vienkārša tējas cepumu recepte, kas pagatavota no parastām sastāvdaļām







